Skip til indhold

GRATIS FORSENDELSE KUN I DAG

support@shrype.com

Politik for Tilbagebetaling

Returnerer
Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller ombytning.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Flere typer varer er undtaget fra returnering. Letfordærvelige varer som f.eks. mad, blomster, aviser og magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter, der er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.

Yderligere varer, der ikke kan returneres:
- Gavekort
- Softwareprodukter, der kan downloades
- Visse sundhedsartikler og varer til personlig pleje

For at gennemføre din returnering skal vi have en kvittering eller et købsbevis.
Du må ikke sende dit køb tilbage til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling (hvis det er relevant)
- Bog med tydelige tegn på brug
- CD, DVD, VHS-bånd, software, videospil, kassettebånd eller vinylplader, der er blevet åbnet
- Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side
- Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Refusioner (hvis relevant)
Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger (hvis relevant)
Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.
Derefter kontakter du din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling er bogført.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på aatmarketingllc@gmail.com.

Salgsvarer (hvis relevant)
Kun varer til normalpris kan refunderes, udsalgsvarer kan desværre ikke refunderes.

Ombytning (hvis relevant)
Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til samme vare, skal du sende os en e-mail på aatmarketingllc@gmail.com og sende varen til: AAT Marketing LLC, 3101 N. Central Avenue Suite 183, Phoenix AZ 85012, USA.

Gaver
Hvis varen var markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekredit til værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, sendes et gavekort til dig med posten.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og han vil få besked om din returnering.

Forsendelse
For at returnere din vare skal du sende varen til: AAT Marketing LLC, 3101 N. Central Avenue Suite 183, Phoenix AZ 85012, United States

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for din ombyttede vare at nå frem til dig, variere.

Hvis du sender en vare på over 75 USD, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.